Curves – een complete workout in 30 minuten

Curves Groningen Centrum is de hoofdsponsor van FitFeest voor de activiteiten. Curves is gevestigd aan de Vechtstraat op slechts enkele minuten lopen van zowel het Centraal Station als de locatie van FitFeest; the Big Building. Een lokale partner die zich met het volledige team en vol overgave inzet in de strijd tegen MS! Tijdens FitFeest zullen zij een speciaal programma verzorgen met voor een ieder wat wils, van cardio tot high intensity training voor alle doelgroepen.

Maar wat is de specialiteit van dit enthousiaste team en het concept van Curves? Wij vroegen het tijdens een van onze inspirerende bijeenkomsten bij de Curves locatie in de Rivierenbuurt in Groningen, een plek waar je je direct welkom voelt zodra je binnen stapt!

Curves Groningen Centrum

Frederique Ypenburg (eigenaresse) legt ons uit: “Curves geeft je een complete cardio- en krachttraining in slechts 30 minuten, waarbij je iedere keer tot 500 kilocalorieën verbrandt. De toestellen werken met hydraulische weerstand die elke grote spiergroep trainen, 2 spieren tegelijk.

Een Curves trainer begeleidt en motiveert je. Zo haal je zeker snel je fitnessdoelstelling. Of je nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen, of steviger in je vel wilt zitten, het kan allemaal in het Curves circuit!”

Naast bovenstaande is het Curves team gespecialiseerd in coachingstrajecten op maat. Zo begeleiden zij ook leden van de sportschool met Multiple Sclerose. Naar een sportschool gaan of je gewenste sport beoefenen is niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Curves is er voor iedereen en maakt sporten op verschillende manieren toegankelijk.

Tijdens FitFeest verzorgt het Curves team verschillende activiteiten. De teamleden hebben ieder eigen specialiteiten met betrekking tot groepslessen en coaching voor het invullen van een gezonde leefstijl met zowel sport als voeding. Het FitFeest programma is speciaal aangepast voor zowel vrouwen als mannen, ieder kan de activiteiten kiezen waaraan je deel wilt nemen tijdens het evenement. Curves verzorgt de onderdelen: HIT-training, Bootcamp, Total Bodycombat/boksen, Power Zumba en een workshop over voeding.

Klik hier voor informatie of om in contact komen met team Curves Groningen Centrum.