FitFeest Groningen: aanvullingen op het activiteitenschema!

Alle informatie over de activiteiten, hoe de avond is ingedeeld en hoe jij je eigen fitprogramma kunt samenstellen staat nu online! Scroll langs de tijdbalk en klik op de individuele onderdelen om alle informatie te bekijken. Onder het kopje ‘Aankomst Big Building/inloop’ vind je bovendien diverse ins & outs over de locatie.

Bekijk snel het programma waarin een aantal gezamenlijke activiteiten plaatsvinden: de opening, warming up, afsluiting: (neon-aerobics in the dark!) en de randprogrammering: healthy food, prijzenspektakels en het FC Groningen Rad van Fortuin. Daartussen zijn er 3 activiteitenblokken waarbinnen jij je eigen volgorde/fitprogramma aan activiteiten kunt samenstellen tijdend de inloop van FitFeest Groningen. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het onderdeel running, gevolgd door de workshop en HIT-training, maar je kunt ook kiezen voor een andere volgorde van de activiteiten waaraan jij deel wilt nemen. De 3 (keuze) activiteitenblokken zijn van 20:00-20:25, 20:30-20:55 en 21:00-21:25. Tussendoor even opladen kan natuurlijk ook: in de Zienemaan & Sterren – Open Air Cinema Groningen lounge area met een shake van Ekopura.

Together for an MS-free world met Grunn MoveS en Curves Groningen Centrum.