Jouw tickets voor FitFeest, hoe werkt het?

Deelnemen aan FitFeest Groningen = een stap dichterbij een wereld zonder MS. Voor slechts €15,-* ben je van de partij op 8 september van 19:00 tot 23:00 uur. 100% van de €15,- die je betaalt voor een ticket wordt gedoneerd.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Je koopt een toegangsticket voor FitFeest via een van onze sponsoren: Paylogic. http://bit.ly/2w3stuA

We werken met dit (tussen)systeem om deelnemers (en de FitFeest vrijwilligers bij aanvang van het event) een zo makkelijk en veilig (betaling) mogelijke manier te kunnen bieden om jouw ticket te ontvangen, die je gewoon op jouw mobiel (of print) kunt laten zien, even scannen en klaar!

De €15,- van jouw ticket komt na de ticket sales 100% terecht bij de stichting Moves via de Iraiser van Your MoveS. Deze link vind je bovendien onderstaand en als donatieknop op www.fitfeest.nl. Je kunt namelijk ook een donatie doen indien je niet in de gelegenheid bent om bij FitFeest aanwezig te zijn! https://yourmoves.iraiser.eu/b/mijn-donatie

Jouw ticket (en 100% donatie) geeft toegang tot FitFeest, waar je deel kunt nemen aan alle activiteiten die de avond te bieden heeft. Stel je eigen workout samen met het blokkenschema op de website: www.fitfeest.nl. Je ontvangt bovendien een goodie bag ter waarde van €60,- gratis en voor niets!

De organisatie- en invulling van FitFeest, van activiteiten tot benodigdheden danken we aan de vele sponsoren met wie we belangeloos samenwerken om zoveel mogelijk op te kunnen halen in de strijd tegen MS! Mede dankzij hen kunnen komt de volledige opbrengst van de tickets ten goede aan Grunn MoveS.