BELANGRIJKE FITFEEST INFORMATIE # DEEL 3: DE LOCATIE, BEREIKBAARHEID & INLOOP

De locatie van FitFeest Groningen is op de benedenverdieping van The Big Building: het voormalig PostNL gebouw achter het Centraal Station in Groningen. Bij aankomst bij The Big Building (Achterweg 1 in Groningen) kun je de borden volgen met ‘FitFeest’. De ingang van FitFeest is aan de linkerzijde van het pand (voorbij de slagbomen). Dit is niet de reguliere hoofdingang, maar de ingang aan de linkerzijde gezien vanaf de reguliere hoofdingang. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen. Indien deze echter toch vol is kan gebruik gemaakt worden van de parkeergelegenheden rondom de Big Building, ook deze zijn gratis (na 18:00 uur). Vanaf het station is FitFeest slechts enkele minuten lopen. Gebruik vanaf het CS de loopbrug naar de achteruitgang en volg de borden met ‘FitFeest’ zodra je onderaan de trap staat.
 
Nadat jouw ticket is gescand om toegang te krijgen tot de event-locatie kies je jouw blokkenschema/fitprogramma voor die avond. Je kunt bijvoorbeeld beginnen met het onderdeel running, gevolgd door de workshop* en HIT-training, maar je kunt ook kiezen voor een andere volgorde van de activiteiten waaraan jij deel wilt nemen. Er zijn een aantal gezamenlijke activiteiten als de opening, warming up, afsluiting (neon-aerobics in the dark!) en randprogrammering (VR-game, food, loterij, FC Groningen Rad van Fortuin). Daartussen zijn er 3 activiteitenblokken waarbinnen jij je eigen volgorde/fitprogramma aan activiteiten kunt samenstellen.
 
Omkleed-faciliteiten en gratis garderobe zijn aanwezig.
 
* Neem je deel aan de workshop food & fysio? dan ontvang je en waardebon voor een gratis fysio-sessie bij Fysio Vogelzang!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *